Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Ο MOON ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ


Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζει ο Bryce Moon. Ο 23χρονος αμυντικός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας της Νοτίου Αφρικής τα ξημερώματα παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μια 25χρονη γυναικά, καθώς γύριζε από το πάρτι του συμπαίκτη του, Aaron Mokoena, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος αναφέρουν πως ο Moon βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Στις 6:00 το πρωί ο Moon χτύπησε με το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας Mercedes Benz την 25χρονης που πήγαινε στη δουλειά της. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, «Charlotte Maxeke Hospital», αλλά δεν κατάφερε να νοσηλευτεί, αφού η κλινική ήταν γεμάτη από επείγοντα περιστατικά.
Μάλιστα, με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Johannesburg, τόνισε πως υπήρξε επικοινωνία με πολλά νοσοκομεία και τελικά βρέθηκε κλινική μετά από μιάμιση ώρα. Τελικά, η 25χρονη διακομίστηκε στην ιδιωτική κλινική «Morningside Med», όπου στις 7:50 υπέκυψε στα τραύματά της.
«Ο Moon έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και γιʼαυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όχι στο αστυνομικό τμήμα».
Εν τω μεταξύ, η υπεύθυνη για θέματα υγείας του Δήμου Gauteng της Νοτίου Αφρικής, Mandla Sidu παραδέχτηκε πως η απεργία των γιατρών ίσως έπαιξε ρόλο στον θάνατο της Ncube: «Ακόμα συλλέγουμε πληροφορίες για τους λόγους που δεν την δέχτηκαν στο νοσοκομείο».«Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε εάν έφταιγε η απεργία των γιατρών για αυτό».
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τρία άτομα, τα οποία μύριζαν αλκοόλ.

3 σχόλια:

periergos είπε...

Kala, se auti ti xwra tha ginei to mundial?

nikkarthegreat είπε...

Η πλάκα είναι ότι με τον Μοκοένα είχανε βγεί για να γιορτάσουν την 4 θέση και καλή παρουσία της εθνικής τους στο Confederation Cup.

admin είπε...

τι του μελε να πάθει του κακομοίρη!!! δύσκολα ξεμπλέκει τώρα απο εκεί!!