Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ 11ΧΡΟΝΕΣ


Στη φυλακή οδηγήθηκε με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 40χρονος παιδόφιλος Γ.Τ., ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω internet 11χρονα κορίτσια.
Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασαν στα ίχνη μετά από καταγγελίες, που έκαναν στα μέσα Μαΐου δύο μητέρες 11χρονων κοριτσιών, οι οποίες ανέφεραν ότι άγνωστο άτομο παρενοχλούσε σεξουαλικά, μέσω internet, τα δύο μικρά κορίτσια.
Ο 40χρονος, υπάλληλος συνεργείου αυτοκινήτων, εδώ και αρκετό καιρό συνομιλούσε μέσω του msn messenger με ανήλικα κορίτσια, στα οποία παρουσιαζόταν ως 17χρονη μαθήτρια της Β΄Λυκείου.
Μάλιστα, παρότρυνε τα κοριτσάκια να γδυθούν, να προβούν σε σεξουαλικές χειρονομίες, καθώς και να κάνουν διαδικτυακό sex.
Για να πείσει τα ανήλικα κορίτσια, τους έστελνε άσεμνα video και φωτογραφίες γυναίκας, ισχυριζόμενος ότι ήταν αυτός.
Το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επικοινώνησε με τα κεντρικά της εταιρείας Microsoft στις ΗΠΑ, η οποία και έδωσε άμεσα τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη.
Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι τις ίδιες πράξεις έκανε και σε άλλα τρία κορίτσια 11 ετών, ενώ σε βάρος του και στο παρελθόν είχε σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: