Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ


Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Κατσουράνη και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Ολο το ρεπορτάζ. Στο προσκήνιο βρίσκεται και ο Σεμπάστιαν Λέτο, στο εξωτερικό ο Κώστας Αντωνίου.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη, καθώς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και εκτιμάται ότι θα επέλθει οριστική συμφωνία με ένα ποσό κοντά στο 1 με 1,5 εκ. ευρώ. Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες και το όνομα του Χρήστου Μελίσση.
Με την επικείμενη συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού-ΑΕΚ, άρονται οι επιφυλάξεις της Μπενφίκα (η εφημερίδα "record" αποχαιρέτησε ήδη τον Έλληνα παίκτη) και ο πορτογαλικός σύλλογος θα εισπράξει 2 εκ. ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον Κατσουράνη ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους "πράσινους" και θα γίνει κάτοικος Παιανίας για τα επόμενα 4 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.
Ο Κώστας Κατσουράνης θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού" και αναμένεται να δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της νέας του ομάδας την Πέμπτη.
Για Λέτο...
Την ίδια στιγμή στο προσκήνιο βρίσκεται και η περίπτωση του Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός μέσος προανήγγειλε με δηλώσεις του ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να εξακολουθούν να διαψεύδουν ότι κινούνται για την απόκτηση του από τη Λίβερπουλ, κάτι αναμενόμενο αφού η τακτική τους είναι λογική από την στιγμή που εμπλέκεται στην υπόθεση και ο Ολυμπιακός. Ο Λέτο έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και το μέλλον θα δείξει αν θα μετακομίσει ή όχι στην Παιανία.
* Παράλληλα ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται για μεταγραφή στο εξωτερικό με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κρατάει μέχρι στιγμής μυστικό τον προορισμό που πήγε ο διευθυντής ποδοσφαίρου.

3 σχόλια:

admin είπε...

όλοι πράσινοι γίνονται μέρα με την μέρα!! άντε και με την κούπα επιτέλους

nikkarthegreat είπε...

Φέτος είναι δικό μας...νομίζω πήραμε και Cisse....Ποιος στην χάρη μας

admin είπε...

τα έχετε πάρει όλα φέτος!! μάλλον και καστιγιο!!Άντε ρε Σωκράτη, κάνε κάτι