Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

ΓΕΜΙΣΑΜΕ GAY / ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Με το σύνθημα «100% Ισότητα. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο» γιορτάζει για πέμπτη χρονιά η Λεσβιακή, Γκέι, Αμφισεξουαλική και Τρανσεξουαλική (LGBT) Κοινότητα το «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας».
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 10:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου λειτουργούν 40 περίπτερα φορέων, κομμάτων και ΜΜΕ που στηρίζουν το Φεστιβάλ, και κορυφώθηκαν με την παρέλαση στην πλατεία Συντάγματος, στις 6:00 το απόγευμα.
Στη αυνέχεια ακολούθησε συναυλία και μεταξύ των ονομάτων που εμφανίστηκαν ήταν και αυτό του Τζίμη Πανούση.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πει κανένας τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!
Επιτέλους κι ένα ανδρικό blog.
Έχουμε μπουχτίσει με όλους αυτούς τους ψευτοδημοκράτες bloggers, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι μετανάστες, οι gay, οι Εβραίοι και άλλες μειονότητες...
Για τους Έλληνες που είναι η πλειοψηφία, πότε ενδιαφέρθηκαν; Από "δημοκρατική ευαισθησία" δε, διαγράφουν κάθε αντίθετη άποψη.
Αίσχος στους bloggers του κώλου και ειδικά στον Ολλανδοεβραίο, που το παίζει και προπονητής...

Τελαμώνας είπε...

Αν οι πατεράδες τους ήταν "υπερήφανοι" πουσταράδες αυτοί δεν θα υπήρχαν. Ο Θεός έπλασε άρρεν και θύλη και κατέκαυσε το Σόδομμα και Γόμορρα που ήταν γεμάτο από ομοφυλόφυλους. Βέβαια οι "δημοκράτες" έχουν μέσα τους πιο πολύ αγάπη και δικαιοσύνη από τον Θεό (τι άλλο θα ακούσουμε). Συγχαρητήρια για την ανάρτηση σου. Στην Ολλανδία δε θα ναι καθόλου παράξενο αν δούμε και κάνα κόμμα παιδοφίλων.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ανάρτηση-Συγχαρητήρια για το θάρρος της γνώμης σου!!
Να είσαι προετοιμασμένος για επιθέσεις από το αδερφάτο και τους υποστηρικτές του.
Και να είσαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων συμφωνεί μαζί σου.

nikkarthegreat είπε...

@Άνώνυμο1....ότι θές πές μου...μάλλον θα είχε πάει στο φεστιβάλ εσύ από ότι καταλαβαίνω...αλλά τι όλα από τα παραπάνω είσουνα??
@Ανώνυμο2 Ευχαριστώ..χαίρομαι που βρίσκω κάποια άτομα...που δεν με κατακρίνω επειδή δεν συμπαθώ αυτές τις ομάδες...γιατί η πολύ δημοκρατία...μας έχει κάνει κακό...
Βλέπεις παντόυ να υποστιρίζουν τους αλλοδαπούς και τους gay....Όταν τα διαβάζω παντού όλα αυτά αρχίζω να ανησυχώ μήπως δεν πάω εγώ καλα!!Οσο για τον Hen Ten Cate ας του δώσουμε κανά χρόνο υπομονή...πιστεύω ότι έχουμε ομαδάρα και θα τα σκίσουμε τα γαυράκια.
@Τελαμώνας.Σωστά τα λές για τους πουσταράδες..όσο για το κόμμα παιδόφιλων το κόβω να φτιάχνεται πρώτα στην Ελλάδα...δεν βλέπεις τι γίνετε με τους παπάδες και την παιδική πορνογραφία και τις παρενοχλήσων ανήλικών.Ίσως στην Ελλάδα φτιαχτεί κόμμα gay παιδόφιλων.

nikkarthegreat είπε...

@ανώνυμο3 Συγγνώμη που δεν σ απάντησα στο προηγούμενο πόστ.Αλλά πληκτρολογούσα την απάντηση και προφανώς τότε το έγραψες.Να είσαι καλά για την υποστίρηξη....το ξέρω ότι οι υγιείς σκεπτόμενοι έλληνες θα συμφωνήσουν με εμάς...αλλά το ερώτημα που τίθεται .. είναι έαν η πλειοψηφία είναι υγιής ή όχι ....

Ανώνυμος είπε...

φασιστα...ολους εμεις οι μαλακες φασιστες σε ευχαριστουμε για το ευγενικο ξεφωνημενο site

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Фыу ку είπε...

Παλιόπουστα να σε πει ο γκόμενός σου, μαλακισμένο...

Τελαμώνας είπε...

Δυστυχώς έχεις δίκιο 100% για τα αίσχη που κάνει σημαντικό ποσοστό ιερωμένων. Γεμίσαμε και από αρσενοκοίτες ιερείς και αρχιερείς οι οποίοι καταπάτησαν τους όρκους που έδωσαν στο Θεό όταν παίρναν το αξίωμα τους. Σύμφωνοι ουδείς αναμάρτητος (όχι δεν είμαι gay) αλλά το να βγαίνουν κάποιοι και να καμαρώνουν για τα αίσχη τους είναι άθλιο και ιταμό. Αν οι ιερείς ήταν όπως έπρεπε σίγουρα δεε θα τολμούσαν όλοι αυτοί οι "κουνιστοί" να ξεμυτίσουν. Αλλά αντ' αυτοί οι Επίσκοποι αντί κάθαρσης κοιτούν να παρέχουν κάλυψη στους "Μπεζενίτιδες". Τι να κάνουμε έχουμε "προοδεύσει" πολύ, έχουμε και Αρχιεπίσκοπο κομμουνιστη!!! Τώρα πως ταιριάζει ο άθεος κομμουνισμός με τη διδασκαλία του Χριστού παρακαλείτε να μας το εξηγήσει ο Αρχιεπίσκοπος. Όχι ότι επι Χριστοδούλου ήταν όλα τέλεια. Μακάρι να είχε και η Ελλαδίτσα μας έναν Πούτιν για κυβερνήτη.

nikkarthegreat είπε...

@Παυλο. Ευχαριστώ που μου έκανες το λίνκ γιατί τον τελευταίο καιρό δεν διαβάζω αυτό το αξιόλογο site γιατί με απογοητεύουν πολλοί ανώνυμοι που γράφουν στο blog αυτό.Τι θές να σχολιάσω?Τις σαχλαμάρες του καθενός που λέει ότι θέλει .... ή να σχολιάσω το ότι είμαι φασίστας??? Τι δηλαδή ...εάν είχαν ένα gay (να είμαστε ευγενικοί) παιδί θα πετάγαν από την χαρά τους οι ανωτέρω ή θα είχαν πάθει εγκεφαλικό ?? Ας μας απαντήσουν οι ανωτέρω κύριοι (ο θεός να τους κάνει κύριους).
Όσο η σχέση μου με το σκάκι...απλά παίζω , διαιτητεύω και κάνω μαθήματα...
@Τελαμώνας.Μακάρι να είχαμε έναν Πούτιν γιατί αυτοί που μας κυβερνάνε(Καραμανλής) είναι.......Δεν λέω τι είναι αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά .. ελπίζω να με πιάνεις...

Rglis είπε...

Ωχ Νίκο, άναψες φωτιές!

Δεν νομίζω ότι ωφελούν οι ακρότητες από όλες τις μεριές.

Ο σεβασμός στις διαφορετικότητες (εφ όσον αυτές δεν είναι προκλητικές) δεν πρέπει να μπερδεύεται με ένοιες όπως "δημοκρατία" γιατί αυτό είναι άλλο πράγμα. Εχει να κάνει ας πούμε με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και αντιπροσώπευσης σε μια κοινωνία και όχι με το θέμα του post.

Οι ονομαστικές κατηγορίες για τον έναν και τον άλλον είναι...άκομψη συμπεριφορά...

nikkarthegreat είπε...

@Rglis . Κάθε φορά που αναφέρω την προσωπική μου άποψη...πέφτουν πάνω μου να με φάνε :) . Θα συμφωνίσω με την φράση σου .. να σεβόμαστε το διαφορετικό .. αλλά πιστεύω σε αυτή την περίπτωση ... ότι πρόκειτε για μια ανωμαλία.. ο άνθρωπος φτιάχτηκε έτσι ώστε ο άντρας να πηγαίνει με γυναίκα ....και όχι άντρα με άντρα......ή γυναίκα με γυναίκα...Μόνο και μόνο στην σκέψη άντρα με άντρα αηδιαστικό.Εαν δν προκαλούσανε δεν θα κάνανε πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Ανώνυμος είπε...

Και στο σκάκι υπάρχουν πολλές κρυφο-αδελφές και μάλιστα πολύ γνωστές...
Κρίμα που δεν έχουν τα ...κότσια, να αποκαλύψουν τη διαφορετικότητά τους...

Rglis είπε...

Και εγώ αηδιάζω με το συγκεκριμένο θέμα αλλά αφού δεν με ενοχλεί κάποιος που έχει αυτή την ...ακρότητα ως προσωπική επιλογή, τότε δεν με ενδιαφέρει. Κλασσικό παράδειγμα είναι αρκετοί καλιτέχνες που είναι εξαιρετικοί άνθρωποι σε πάρα πολλούς τομείς. Οπότε η συζήτηση μάλλον πρέπει να γίνει στο τι είναι προκλητικό και τι δεν είναι.

nikkarthegreat είπε...

@Ανώνυμο Αφού αρχίζεις μια πρόταση να την τελειώνεις.....αποκάλυψε καμιά γνωστή αδερφή να προφυλαχτούμε .... (ο ανωνυμος που γράφει στο skakistiko.blogspot είναι κραγμένη του κερατά...)

Γ.Π. είπε...

Υπάρχουνε πολλές, στο σκακιστικό χώρο:
1) Γνωστός διεθνής μετρ, που κάνει και μαθήματα
2) Παλιότερος FM που έφυγε κακήν-κακώς απ'την Ελλάδα, όταν μαθευτήκανε τα κατορθώματά του
3) Παλιός Πατρινός σκακιστής που τώρα το παίζει παράγοντας
4) Γνωστή πρώην κορυφαία σκακίστρια που έχει παίξει και Ολυμπιάδα (-ες)

Ανώνυμος είπε...

Τα 1, 2, 4 είναι μάλλον εύκολα, μια βοήθεια για το Νο 3;