Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ


Ένας Ρώσος στρατιώτης, ένας αντάρτης και πέντε πολίτες σκοτώθηκαν την Κυριακή στο ρωσικό Καύκασο, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ. Ο στρατιώτης σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά των ανταρτών κοντά στην Μαχατσκάλα, την πρωτεύουσα του Νταγκεστάν, σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Nοvosti που επικαλείται αστυνομικές πηγές.
Ο αντάρτης βρέθηκε νεκρός μετά από επεισόδια στη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί, πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Στη γειτονική Ινγκουσετία, τρία άτομα σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε πάνω σε ένα εκρηκτικό μηχανισμό, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο Ιντερφάξ επικαλούμενο αστυνομικό επικεφαλής της περιοχής.
Δύο ακόμα πολίτες σκοτώθηκαν από σφαίρες στη Βόρεια Οσετία, σύμφωνα με τοι RIΑ Novosti ενώ ένας ακόμα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.
Οι μάχες μεταξύ των δυνάμεων της τάξης και των ανταρτών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο βόρειο τμήμα του Καυκάσου παρά την ανακοίνωση στις 16 Απριλίου του τερματισμού της «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης» που ξεκίνησε το 1999 κατά των αυτονομιστών Τσετσένων από τις ρωσικές δυνάμεις.

1 σχόλιο:

jim είπε...

MALAKIES
RWSOI DOLOFONOI TVN LAWN

AFISTE TIN GEWRGIA ISIXI

SAS EXEI FTISEI OLOS O KOSMOS

OUST RE