Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Επίσημη πρώτη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο του Ολυμπιακού το πρωί της Παρασκευής (19/6).Η προπόνηση άρχισε στις 9:00 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης. Ο ισχυρός άντρας των "ερυθρολεύκων" παρουσίασε το νέο προπονητή του συλλόγου, Τιμούρ Κετσπάγια και ακολούθως οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να περνούν από εξετάσεις.
Απών ήταν ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, ο οποίος έχει άδεια και επιστρέφει το Σάββατο, καθώς και ο Κριστιάν Λεντέσμα, αφού η Σαν Λορέντσο στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός ενημέρωσε πως θα αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή στις 30 Ιουνίου, όταν εκπνέει το συμβόλαιό του (υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα Clausura αυτήν την περίοδο).
Μετά την παρουσίαση του Κετσπάγια προς τους ποδοσφαιριστές, ο Σωκράτης Κόκκαλης μετέβη στα γραφεία του Ρέντη, όπου είχε συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο.
Τυπικό το ζήτημα Μέλμπεργκ
Η ανακοίνωση απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ολοφ Μέλμπεργκ από τη Γιουβέντους στον Ολυμπιακό. Τόσο η "γηραιά κυρία", όσο και ο διεθνής Σουηδός αμυντικός τα έχουν βρει με τους "ερυθρολεύκους" και η ρύθμιση λεπτομεριών θα έχει ολοκληρωθεί ακόμα και εντός της ημέρας, με την ανακοίνωση να ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: