Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΜΕ 13 ΛΙΡΕΣ ΠΕΤΑΞΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ


Η επόμενη ιστορία θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο αλλά είναι πραγματικότητα.Διαβάστε.

Αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους επέλεξε η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία προκειμένου να επισκεφτεί τον αδελφό της Κωνσταντίνο, ο οποίος αναρρώνει έπειτα από εγχείρηση καρδιάς που έκανε σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Η 70χρονη Σοφία επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο από τη βόρεια ισπανική πόλη, Σανταντέρ, και μετά από δίωρη πτήση έφτασε στο αεροδρόμιο του Stansted.
Με εξαίρεση τον Βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, ο οποίος ταξιδεύει πάντα με στρατιωτικά αεροπλάνα, τόσο εντός της Ισπανίας όσο και διεθνώς, η παρούσα κίνηση της Βασίλισσας Σοφίας, αποτελεί αξιοπρόσεκτο γεγονός, αφού είναι η πρώτη φορά, όπου μέλος της Βασιλικής οικογένειας επιλέγει μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και μάλιστα με εισιτήριο της τιμής των 13 λιρών.
Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε, ότι οι Βασιλείς χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο Ισπανικές αεροπορικές εταιρείες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση προτιμήθηκε η «Ryanair» ως η πιο συμφέρουσα επιλογή.
Το κόστος των ναύλων της Βασίλισσας Σοφίας που έφτασε τις 13 λίρες έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα υπερβολικά ποσά που δαπανώνται από άλλες Βασιλικές οικογένειες για τα πλουσιοπάροχα ταξίδια τους.

Τι να κάνουμε παιδιά , η οικονομική κρίση αγγίζει και τους βασιλείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: