Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Τα συντρίμμια κατά μήκος της οδού Γ Σεπτεμβρίου, τα σπασμένα αυτοκίνητα και οι γκρεμισμένες προθήκες των καταστημάτων είναι αυτόπτες μάρτυρες της βιαίας διέλευσης των μουσουλμάνων μεταναστών που για δεύτερη ημέρα άλωσαν το κέντρο της Αθήνας.
Αφορμή για τη βίαια αυτή αντίδραση στάθηκε, κατά τους μουσουλμάνους μετανάστες, η σπίλωση του Κορανίου από αστυνομικό όργανο, κατά τη διάρκεια ελέγχου ενός Ιρακινού πολίτη. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, το βράδυ της Τετάρτης.
Η αγριότητα που επέδειξαν οι διαδηλωτές αιφνιδίασε. Με την κραυγή «Ο Θεός είναι μεγάλος» συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις, κατέστρεψαν και μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας σε πεδίο μάχης. Πρόκειται για πρωτόγνωρα φαινόμενα στην Ελλάδα, που προκαλούν ανακλαστικά και προμηνύουν θύελλες.

Να πώς είχαν τα πράγματα σήμερα.

Η συγκέντρωση είχε προαναγγελθεί για τις 16:00 στην πλατεία Ομονοίας, όπου εκατοντάδες διαδηλωτές είχαν χθες προσευχηθεί ομαδικά, μετά τα χθεσινά επεισόδια.

18:25 Στη συμβολή Γ Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετανάστες έσπαγαν βιτρίνες, αυτοκίνητα και φανάρια. Οι τουρίστες έτρεχαν έντρομοι να κρυφτούν στα ξενοδοχεία, ενώ στο σημείο δεν υπήρξε ούτε υποψία αστυνομικού οργάνου.
18:35 Γωνία Γ Σεπτεμβρίου και Φερρών έντρομοι ιδιοκτήτες καταστημάτων κατεβάζουν τα ρολά και οι κάτοικοι κλείνουν τα πατζούρια των σπιτιών τους. Οι διαδηλωτές σπάνε ό,τι βρουν στο διάβα τους.
Κύριο σύνθημα των διαδηλωτών είναι η κραυγή «Αλλάχ μπαρ» δηλαδή «Ο θεός είναι μεγάλος». Στο ύψος της οδού Ηπείρου επί της Γ Σεπτεμβρίου διακρίνεται μεγάλη στήλη καπνού.
18:45 Μάχες σώμα με σώμα στο ύψος Γ Σεπτεμβρίου και Χέυδεν. Μία ομάδα μοτοσικλετιστών της δύναμης «Δ» με συμβατικές πινακίδες διεμβόλισε τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και κατευθύνεται προς το μέρος που εμφανίστηκε η στήλη καπνού.

18:50 Αθρόες συλλήψεις από δεκάδες μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας στο ύψος της οδού Χέυδεν.
Η κεφαλή της διαδήλωσης των μουσουλμάνων, αποτελούμενη από 800 περίπου άτομα, έχει ήδη φτάσει στην αρχή της Στουρνάρη, επιστρέφοντας προς το ύψος της πλατείας Βικτωρίας, κατευθυνόμενη προς τον Αγ. Παντελεήμονα και σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθούμενη από δυνάμεις των ΜΑΤ.
Λίγο μετά τις 19:00, οι συγκεντρωμένοι είχαν διαλυθεί, ενώ μονάδες των ΜΑΤ είχαν για λίγο κλείσει τις οδούς γύρω από το ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα. Κατά τις 19:30 απεχώρησαν και αυτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υποστεί καταστροφές περί τα 10 αυτοκίνητα, ενώ το κέντρο της Αθήνας θυμίζει πεδίο μάχης.


Αυτά έγιναν σήμερα...και ίσως τις επόμενες μέρες ζήσουμε χειρότερα...

Άραγε αυτά θα τα κάνανε ποτε στην χώρα τους?????????????????????

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αλλαχ μπαρ και μπουρδες μπλε!

τωρα θα δουνε τι θα πει θρησκευτικος φανατισμος διαφοροι ηλιθιοι που το παιζουνε και καλα ανεξιθρησκοι νομιζοντας οτι θρησκεια ειναι το καντηλι της γιαγιας και τα χρυσα του δεσποτη!

ακομα κι αυτοι που ανοιξαν (με το αημιωτο φυσικα) την κερκοπορτα δεν θα γλυτωσουν!

τους τοχει ηδη διδαξει η ιστορια που δεν διαβασαν!