Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο "ΑΓΙΑΞ" ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ


Δυναμικό μπάσιμο από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο μεταγραφικό παζάρι ο οποίος προχώρησε χτές στην ανακοίνωση τριών ποδοσφαιριστών.Ο λόγος για τον Πάρη Ανδράλα, με τον οποίο υπήρχε από καιρό συμφωνία, τον Πατρίκ Ντιμπαλά και τον Κώστα Μενδρινό οι οποίοι θα φορούν από την ερχόμενη σεζόν τη φανέλα των νεοφώτιστων.
Φτάνοντας στην πόλη της Ηπείρου ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δήλωσε: "Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο η αντίδραση του προέδρου και του κ. Αγγελή και κυρίως του προπονητή, ώστε να αποφασίσω να έρθω εδώ. Μου εξήγησαν ότι και ο ΠΑΣ έχει πολύ κόσμο και πήρα τη μεγάλη απόφαση να έρθω στην ομάδα. Πιστεύω να πάμε καλά στη Σούπερ Λίγκα. Ήδη η ομάδα έκανε κάποιες κινήσεις και θα κάνει κι άλλες, όπως έχω ενημερωθεί. Θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία"
Από την πλευρά ο Ντιμπαλά σχολίασε: "Δεν ήρθα για διακοπές, ήρθα για να βάλω πολλά γκολ με την ομάδα και να κάνω όσα περισσότερα μπορώ. Αυτή είναι η δουλειά μου άλλωστε. Το μόνο που ξέρω για τον ΠΑΣ είναι οι φίλαθλοί, γιατί έβλεπα πολλά στις εφημερίδες και το ίντερνετ και νομίζω ότι η φίλαθλοί μας πρέπει να είναι τρελοί".
Τις επόμενες μέρες, δεν αποκλείεται μάλιστα και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος -από τη στιγμή που αποδεσμευτεί από τη Σιένα- να αποκτηθεί από τους Ηπειρώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: