Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ


Όλες οι γυναίκες έχουν φετίχ. Άλλες παπούτσια, άλλες φορέματα, άλλες σεξουαλικά βοηθήματα, άλλες μόνο σεξουαλικά και κάποιες σαν την Ντανιέλ Λόιντ έχει το ποδόσφαιρο. Μάλλον, για να είμαστε σωστοί, τους ποδοσφαιριστές, αφού πλέον κατέκτησε και τον 7ο στη μικρή λόγω ηλικίας καριέρας της. Η Ντανιέλ είναι αυτό που λέμε, μια «μοντέλα» της Αγγλίας και μάλιστα το 2004 είχε κερδίσει στα καλλιστεία της χώρας της, ενώ δύο χρόνια μετά αναδείχθηκε η πιο όμορφη του Νησιού. Σε λίγο, όπως πάει, θα αναδειχθεί και ως η πιο ποδοσφαιρικά εύκολη της Μεγάλης Βρετανίας, αφού η νέα σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ Τζέιμι Ο' Χάρα είναι η έβδομη με άντρα αυτού του χώρου.
Μάλιστα είναι η τρίτη με παίκτη της Τότεναμ! Παλιότερα τα είχε με τον Τέντι Σέριγκχαμ (και μου φαινόταν ήρεμος παίχτης) και τον Ζερμέν Ντεφόε, ενώ από το κρεβάτι και το χορτάρι(....) της έχουν περάσει επίσης οι Μάρκους Μπεντ, Αρμάν Τραορέ, Ζεράρ Πικέ και Ράιαν Μπάμπελ.
Ενδεχομένως η εν λόγω μοντέλα να βγάλει και κανα βιβλίο του στυλ 10 τρόπους να ρίξεις έναν ποδοσφαιριστή ή ποιός ξέρει τι άλλου είδους.

Το συγκεκριμένο παράδειγμα με στρέφει όλο και πιο πολύ στο να παρατήσω το σκάκι και να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο μήπως γνωρίσω κανά μοντέλο.

2 σχόλια:

Φτήνια σε μια πανάκριβη χώρα είπε...

"Φτηνή" ανάρτηση, όχι τόσο για τα ανόητα υπονοούμενά της, αλλά κυρίως για την κακογουστιά της και την έλλειψη οποιασδήποτε πρωτοτυπίας στην παρουσίαση ενός εξίσου βλακώδους θέματος.

nikkarthegreat είπε...

Καταρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω που μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το blog μου και να σχολιάσεις.Όσο για την φτηνή ανάρτηση ,το δέχομαι σαν κριτική .